brusszel


Három startup mehet San Franciscoba

Figyelő Online
2016.06.27  21:01   
mail
nyomtatás
Startupok, irány a TechCrunch San Francisco! Július 10-ig lehet jelentkezni az InnoTrade program honlapján.

Három magyar startup utazhat ki a világ egyik legnagyobb tech fesztiváljára, a San Franciscó-i TechCrunch-ra.

Startupok, a technológiai világ krémje és a legfontosabb befektetési szakemberek lepik el San Franciscót 2016. szeptember 12-14. között az egyik legismertebb innovációs verseny, konferenia és kiállítás, a TechCrunch Disrupt elnevezésű rendezvény apropóján.

A Szilícium-völgy legújabb trónkövetelői közé most három hazai startup is bekerülhet a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának köszönhetően.

A TechCrunch rendezvénye az amerikai piacra lépés egyik előszobája, amely kiváló alkalmat teremt a kapcsolatépítésre befektetőkkel, iparági szereplőkkel, illetve piaci információk összegyűjtésére és a konkurencia feltérképezésére is. És ez még nem minden. A részvételt nyert startupok szeptember 15-18. között a Kereskedőház közreműködésével neves inkubátorházakat és unikornisokat (legalább 1 milliárd dollár értékű cégeket) látogathatnak meg, illetve networking eseményen és befektetői találkozón vehetnek részt.






Július 10-ig várják a globális piacot célzó, legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező hazai startupok jelentkezését a rendezvényre a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül. A jelentkező startupok közül a program szakmai zsűrije előre meghatározott szempontrendszer alapján ítéli oda a részvételi lehetőséget.


Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Ötvenmilliárd feletti tőke a startupoknak

Az új ciklus első Európai Uniós forrásból finanszírozott kockázati tőkebefektetése a debreceni Insimu Patient volt, amely tőkét kapott a Hiventurestől.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

top200