brusszel


A meztelenkedés vége

Piacot teremtett a labdarúgó-Eb
Figyelő Online - Jandó Zoltán
2016.06.30  06:06   frissítve: 2016.06.28 18:32
mail
nyomtatás
Piacot teremtett a labdarúgó-Eb: egy hónap alatt több magyar focimezt adtak el itthon, mint az elmúlt tíz évben összesen. A kereskedők egy része már kifogyott a készletből, az utánpótlást várja, pedig a gyártó az előzetesen jelzett igények háromszorosával készült. Jól fogynak a zászlók és az egyéb szurkolói relikviák is.
Szurkolói visszapillantótükör-huzat. Egyike azon termékeknek, amelyek létezéséről a futball-Európa-bajnokság kezdete előtt az emberek többsége jó eséllyel nem is tudott. A csoportmérkőzések végére azonban ez megváltozott: legalábbis, ha valaki nem csukott szemmel vagy kizárólag föld alatt közlekedik, egész biztosan látott már olyan autókat, amelyek visszapillantóját trikolórba öltöztette a gazdája.

Véletlenül sem ez azonban az egyetlen olyan erek...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/26 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.