brusszel


Svájci szerzemény

Figyelő Online - Brückner Gergely
2016.07.07  06:26   frissítve: 2016.07.06 10:03
mail
nyomtatás
A tőzsdén jegyzett magyar gyógyszergyártó megvette a Finox Holding elnevezésű, egytermékes svájci biotech céget. Az első elemzői kommentárok pozitívak, mert az új szerzemény jól illeszkedik a Richter nőgyógyászati portfóliójába.

Kedvezően fogadta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) befektetői tábora és pozitívan kommentálta az elemzők csapata is a Richter Gedeon Nyrt. rendkívüli fontosságú, június 30-i bejelentését. A magyar gyógyszercég 190 millió frankért (55 milliárd forintért) megveszi a svájci Finox Holding gyógyszercéget. A deal jelentőségét jól mutatja, hogy e számunk címlaptörténete, a magyar sajtó által hosszú hónapok óta minden részletében követett MKB-eladás...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/27 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200