brusszel


Megállapodást kötött a HIPA és a Lidl

Figyelő Online
2016.07.06  15:04   
mail
nyomtatás
Megállapodást kötött a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Lidl Magyarország Bt. szerdán Budapesten.
Az aláírást követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta: a megállapodás révén a Lidl, Európa vezető diszkont áruházlánca segíti, hogy minél több magyar termelő, vállalat kerüljön a beszállítói hálózatába. Tavaly a cégnek 349 magyar beszállítója volt, számuk egy év alatt 75-tel növekedett.

Kiemelte: a Lidl 2015-ben 98 milliárd forintért vásárolt terméket magyar termelőktől, vállalkozásoktól, ezeket a magyarországi és európai hálózatában egyaránt értékesítette.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: HIPALidl

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.