brusszel


Drága tanácsadók

PROBLÉMÁS ELŐKÉSZÍTÉS

Figyelő Online - Bucsky Péter
2016.08.11  06:04   frissítve: 2016.08.09 16:26
mail
nyomtatás

Bár kisebb nehézségek vannak, még időre befejeződhet az elektronikus jegyrendszer kiépítése. Ez azonban nem tűnik az adófizetők szempontjából sikersztorinak.

Amióta Tarlós István főpolgármester felmentette Vitézy Dávidot, az állást váltani kényszerülő közlekedési szakember több ügyben is erős kritikát fogalmazott meg volt cége új vezetésével és a fővárossal szemben. A kommunikációra mindig is nagy energiát fektető Vitézy szerint mindent a legnagyobb rendben adtak át, ám a Budapesti Közlekedési Központ új vezetése nem képes időben végrehajtani a projektet. Pikáns, hogy éppen a BKK létrejötte u...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/32 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.