brusszel


A Lufthansa otthagyja az orosz piacot

Figyelő Online
2016.08.22  09:49   
mail
nyomtatás
A Lufthansa-csoport leányvállalata, a Eurowings diszkont légitársaság novembertől megszünteti oroszországi járatait.
A Lufthansa-csoport leányvállalata, a Eurowings diszkont légitársaság novembertől megszünteti oroszországi járatait - írja az MTI. A cég azt közölte, hogy október végéig közlekedik Moszkvába és onnan vissza Berlinbe. Ezután megszüntetik a járatokat, mert az indoklás szerint "nem váltották be a hozzá fűzött reményeket".

Az Air Berlin, a második legnagyobb német légitársaság a Lufthansa után, tavaly októberben állította le moszkvai járatait, mert azok komoly veszteséget termeltek.
Az Eurowings ugyanekkortól heti hatra növelte járatainak számát Moszkva és Berlin között.

Tavaly Oroszország és a külföld közötti légi utasforgalom 18,6 százalékkal 32,3 millióra csökkent.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.