brusszel


Új pénzügyi vezető a TriGranit élén

Figyelő Online
2016.08.24  17:30   
mail
nyomtatás
A TriGranit bejelentette, hogy a pénzügyi vezetői posztját a mai naptól Agnieszka Turowska tölti be. Agnieszka a cégcsoport szintű pénzügyi, számviteli és kontrolling feladatok ellátásáért lesz felelős minden TriGranit országban, valamint csatlakozik az igazgatósághoz is.

„Soha nem volt még ilyen izgalmas a TriGranitnál dolgozni, fergeteges évet tudhatunk magunk mögött a cég akvizíciójának köszönhetően. Várom az új kihívásokat, ami révén tovább erősíthetjük a cég piaci helyzetét"- mondta Agnieszka Turowska a TriGranit új pénzügyi vezetője.

Agnieszka 10 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlanszektorban. 2013-ban csatlakozott a TriGranit cégcsoporthoz, ezt megelőzően 6 évet dolgozott a lengyelországi székhelyű MT Development Group csoportnál, ahol aktív résztevője volt a cégcsoport kontrolling és jelentés szabványainak a kidolgozásában és részt vett számos ingatlan akvizíciójában is. 2010 és 2012 között pedig pénzügyi és kereskedelmi vezetőként felügyelte a cég működését. Mielőtt 2007-ben csatlakozott az ingatlanszektorhoz, értékes szakmai tapasztalatot szerzett szélesebb pénzügyi területeken, így dolgozott többek között a varsói Pricewaterhouse Coopers könyvvizsgálói részlegén, valamint Stuttgarban a Robert Bosch cégcsoport kontrolling részlegén. Agnieszka tagja az ACCA nemzetközi számviteli testületnek.

„Agnieszka az elmúlt 10 évben kiemelkedő szakmai tapasztalatot szerzett a nemzetközi ingatlanpiaci szektorban. Már többször bizonyította vezetői rátermettségét, képes motiválni a csapata tagjait, hogy a legjobb teljesítményüket nyújtsák. Őszintén hiszem, hogy Agnieszka segít tovább erősíteni a cégünk pozícióját, és kinevezése elősegíti majd a TriGranit további fejlődését, növekedését." - mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: TriGránit

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.