brusszel


Ötven új készpénzbefizetésre alkalmas ATM-et állít üzembe az Erste

Figyelő Online
2016.08.25  11:32   
mail
nyomtatás
Az új termináloknak köszönhetően könnyebbé válik a készpénzkezelés a bank ügyfelei számára. A megváltozott ügyféligényekre reagálva fejleszti ATM-rendszerét az Erste Bank Hungary. Ennek megfelelően országszerte 2016 év végéig üzembe állít 50 új, készpénzbefizetésre alkalmas automatát. Ezzel együtt országosan 60 „okos" ATM-mel fog rendelkezni a pénzintézet. Az ügyfelek így a bankfiókok nyitvatartási idejétől függetlenül, gyorsan és egyszerűen tehetik pénzüket bankszámlájukra.
„Azt tapasztaljuk, hogy ügyfeleink az egyszerűbb banki ügyeket szeretik önmaguk intézni. Ezt az igényt figyelembe véve fejlesztjük folyamatosan digitális portfóliónkat és már meglévő platformjainkat, és ezért döntöttünk úgy, hogy még könnyebben elérhetővé tesszük a folyószámlára befizetést. Ezzel reagálunk a változó ügyféligényekre, továbbá fiókjainkat is tehermentesítjük" - mondta Szabó István, a bank kártya üzleti osztályért felelős vezetője. Idén már nagyságrendileg egymilliárd forintot költött az Erste Bank olyan innovatív fejlesztésekre, mint a többfunkciós ATM-ek telepítése, a fiókok fejlesztése, vagy az ügyfélzóna kialakítása.

A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek a hét minden napján, a nap 24 órájában könnyen és gyorsan helyezhessenek el készpénzt erstés bankszámlán, bankkártyájuk segítségével. A befizetéshez nem szükséges semmilyen nyomtatványt kitölteni, az összeg pedig azonnal rendelkezésre áll a folyószámlán. A készpénzbefizetésre alkalmas automatáknak köszönhetően költség- és idő- hatékonyabbá válik a készpénzkezelés. Az új ATM-ek telepítése 2016 novemberében fejeződik be a következő városokban: Budapest, Kaposvár, Siófok, Eger, Keszthely, Nagykanizsa, Dunaújváros, Érd, Kiskunhalas, Budaörs, Békéscsaba, Pápa, Baja, Szolnok, Mátészalka, Kőszeg, Salgótarján, Kecskemét, Szentes, Miskolc, Zalaegerszeg, Tatabánya, Gödöllő, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Dunaharaszti, Dunakeszi, Mosonmagyaróvár, Gyula, Szekszárd.

Az Erste Bank Hungary számára prioritás, hogy kényelmesebbé és egyszerűbbé tegye az ügyintézés folyamatát, amit bizonyít az 50 új készpénzbefizetésre alkalmas ATM üzembe állítása is. Ezen kívül a bank célja, hogy az egyik legjelentősebb innovátorként piacvezető szerepet érjen el a digitális banki szolgáltatások terén, ezért az Erste MobilePay és az Erste Sorszámhúzó applikációk mellé július végén elindította a harmadik, MobilBank nevű alkalmazását, mellyel megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, indítható átutalás vagy saját számlák közötti átvezetés is. További jelentős eredmény, hogy az Erste Bank mindegyik hazai fiókjában vezeték nélküli internet-hozzáférés várja az ügyfeleket.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: Erste

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.