brusszel


Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Figyelő Online
2016.09.13  13:40   
mail
nyomtatás
Autótörténeti különlegességek, tuning járművek és gyári állapotú oldtimerek lepik el a Hungaroringet a Volkswagen-találkozón keretében, amit 2016. október 1-én rendez a wolfsburgi márka.
A rendezvénysorozat négy évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, ám az akkori sikernek köszönhetően a többi Volkswagen típus rajongói is komoly érdeklődést mutattak az esemény iránt. Az érintett klubok szervezésében azóta több modell is csatlakozott a rendezvényhez, s egy igazi Volkswagen ünnepé vált az éves randevú. Összességében tehát az ötödik találkozóra kerül sor, a belépőjegy ezúttal 500 forintba kerül.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol az este során ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész viszont továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott kocsik állnak majd. A Das WeltAuto a Használtautó.hu-val együttműködésben "használtautós börzét" szervez a helyszínen, ahol a márka szerelmesei kedvükre válogathatnak eladó sorban lévő Volkswagenek között.

A hagyományokat folytatva az ötödik rendezvényen egy V-ös Golfot nyerhet a legszerencsésebb játékos a 100 forintos tombolán.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.