brusszel


Új köntösben a CEU

Egyetem a 21. században.
Figyelő Online - Inotai Edit
2016.09.22  06:26   frissítve: 2016.09.21 11:40
mail
nyomtatás
Az akusztikára és a közösségi terekre is odafigyeltek.
Új magasságokba tör az egyetem – többek között ezekkel a szavakkal nyitotta meg a Közép-európai Egyetem (CEU) két újjáépített épületét Michael Ignatieff, az intézmény elnök-rektora. A campust három szakaszban építik újjá, most az első fázis végére értek. A 2020-ra befejeződő projekt költségét 34 millió euróra becsülik.
A zöldtechnológiát alkalmazó épületeket Sheila O’Donnell és John Tuomey díjnyertes építész, illetve magyarországi partne...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/38 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: CEU

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.