brusszel


Lövöldözés egy amerikai bevásárlóközpontban

Figyelő Online
2016.09.24  09:44   
mail
nyomtatás
Három halottja és két sebesültje van a Washington államban helyi idő szerint péntek este történt lövöldözésnek.
A lövöldözés az északnyugati Washington államban, Burlington városában történt egy bevásárlóközpontban. A város Seattle-től mintegy száz kilométernyire északra fekszik.

A feltételezett elkövetőről közétettek egy fotót, amelyet a bevásárlóközpont egyik biztonsági kamerája készített. Ennek alapján kiadták a körözést egy "spanyolajkú, fekete trikóban lévő" férfi ellen, akit az országút felé menekülve rögzítettek a kamerák. A rendőrség mindenkit figyelmeztetett, hogy a férfi veszélyes lehet, mert fegyver van nála.

A helyi idő szerint este fél tíz körül történt tragédiában három nőt lőttek agyon, az egyik sebesült életveszélyes állapotban van, mentőhelikopter vitte kórházba, a másik sebesült kisebb sérülésekkel megúszta.

Mark Francis rendőrségi szóvivő szerint egyelőre nem világos, hogy a lövöldöző "magányos farkas" volt-e, vagy voltak tettestársai.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.