brusszel


A külügy bekérette az orosz nagykövetet

Figyelő Online
2016.10.25  14:15   
mail
nyomtatás
Senkitől sem viseljük el, hogy megalázó módon beszéljen az 1956-os forradalomról és annak hőseiről - közölte a minisztérium
Az LMP a nap folyamán szorgalmazta, hogy a külügyi tárca hívja be az orosz nagykövetet, mert az orosz állami televízióban pogromnak nevezték az 1956-os forradalmat. Dmitrij Kiszeljov, az orosz állami média igazgatóhelyettese pedig - idézték fel - az állami orosz televízió egy műsorában az első "színes forradalomnak" nevezte 1956-ot és azt sejttette, hogy nyugati hatalmak, vagyis az Egyesült Államok állt a forradalom mögött. A műsorban azt is állították - írta az LMP -, hogy ezrével engedtek el nácikat a börtönökből.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: 1956Oroszország

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.