brusszel


Teréz körúti robbantás - Robbanóanyagot találtak a gyanúsított házában

Figyelő Online
2016.10.28  09:42   
mail
nyomtatás
A Nagykanizsa melletti Homokkomáromban, egy helyi pincében lakott március óta a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja, akinél robbanóanyagokat találtak a napokban - közölte pénteken a Zalai Hírlap.
A lap beszámolója szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a rendőrség az elmúlt napokban többször is vizsgálódott Homokkomáromban, valamint a közeli, nagykanizsai egykori katonai lőtéren. Az újságnak névvel nyilatkozó helyi lakosok azt mondták: március körül vásárolt egy kisebb házat a faluban a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, aki azonban nem nagyon beszélt senkivel.
Név nélkül nyilatkozó szomszédja, aki a TEK munkatársait vezette fel a helyszínre, azt közölte a lappal, hogy a házban kedden tartottak házkutatást, amelynek során robbanóanyagot találtak, s abból valamennyit a közelben fel is robbantottak. A férfi szerint szomszédja azt mondta magáról, hogy repülőgép-szerelő, de mert ezzel a szakmával nem tud elhelyezkedni, inkább kamionozni akar.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.