brusszel


Akiknek sikerült

FELTÖREKVŐ 200
Figyelő Online - Váczi István
2016.11.03  06:26   frissítve: 2016.11.02 12:49
mail
nyomtatás
Még sosem válogathattunk ennyi növekvő, nyereséges magántulajdonú középvállalatból, amióta a mostani rendszerben rangsoroljuk ezt a kört. Ha a cégek nagyobb részének fennmarad a lendülete, lesz mire támaszkodnia a hazai gazdaságnak.
Magyarország legdinamikusabb közepes méretű cégeit akartuk megtalálni, amikor négy éve megváltoztattuk a Figyelő Feltörekvő 200 készítésének módszertanát. A feltételek bizony kemények, csak hogy a legfontosabbakat említsük: nem csökkenhet a létszám és az árbevétel, az eredmény nem lehet negatív (részletesen lásd az Így készült című írást). Nem csoda, hogy a recessziós 2012-es év értékelésekor mindössze 268 vállalat jutott át a szűrőn. Azóta valam...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/44 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.