brusszel


Origo: nincs megállapodás a TV2-vel

Figyelő Online
2016.11.10  15:05   
mail
nyomtatás
A Figyelő mai számában megjelent, Összenőnek című cikkel kapcsolatban az Origo az alábbi közleményt juttatta el lapunknak.
Az Origo Média Zrt. - a cikk állításával szemben - sem a TV2-vel, sem az AtMediával nem írt alá kereskedelmi együttműködési megállapodást. A közlemény szerint az Origo a jövőben is önállóan, az Origo-New Wave Media Sales House-on keresztül folytatja értékesítési tevékenységét, az ezzel ellentétes találgatások tévesek.

Az Origo-New Wave Media Csoport 2016. november 7-i közleményében jelentette be, hogy a korábban az EVOMEDIA és a CM Sales által értékesített felületeit 2017 januárjától egységesen az Origo Sales csapata kezeli, így házon belül jön létre az online piac egyik legnagyobb hazai digitális sales house-a. Az Origo szilárd stratégiai célja továbbra is az, hogy megtartsa az online piacon elért szerepét és további, önálló növekedéssel megerősítse azt.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: OrigoTV2

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.