brusszel


A Fidesz nekiment a Jobbik elnökének

Figyelő Online
2016.11.18  11:35   
mail
nyomtatás
A párt szerint teljesen mindegy, milyen ígéreteket tesz a Jobbik elnöke, álláspontját úgyis havonta változtatja.
A kormánypárti frakció pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor közölte: a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, amelyek pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit adják.
Azt írták: mára egyértelművé vált, ahogy a többi ellenzéki pártra, úgy a Jobbikra sem lehet számítani, ha Magyarország érdekeiről van szó.
"Vona Gábor az egyéni hatalmi érdekei miatt folyamatosan hazudik" - fogalmazott a Fidesz, kifejtve: áprilisban még alkotmánymódosítást akart és hazaárulónak nevezett mindenkit, aki ezt nem támogatja. Ezek után novemberben a Jobbik sem szavazta meg az alaptörvény módosítását, és ezzel "egy platformra került Gyurcsánnyal és a szocialistákkal".
Az ellenzék felelőtlen és Brüsszelt segíti Magyarország helyett - összegzett a kormánypárti képviselőcsoport.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.