brusszel


Meghalt egy rab a Kozma utcai börtönben

Figyelő Online
2016.11.18  13:43   
mail
nyomtatás
Meghalt egy rab a fővárosi Kozma utcai börtönben - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek déli híradójában.
Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az M1-nek elmondta: katonai ügyész részvételével azonnal helyszíni szemlét tartottak. A halál körülményeit igazságügyi orvos szakértővel fogják vizsgálni.
A Központi Nyomozás Főügyészség hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt indított nyomozást. Az ügynek jelenleg nincs gyanúsítottja - mondta Nagy Andrea.
Az M1-en azt mondták: sajtóhírek szerint a 44 éves fogvatartott összeszólalkozott egy őrrel, ezért az elkülönítőbe vitték, ott halt meg.
A férfi rablásért volt börtönben, 9 évre ítélték, 4 év múlva szabadult volna kedvezménnyel jó magaviselet miatt - hangzott el a Híradóban.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.