brusszel


A cserbenhagyottak

TRUMP ELSŐ NAPJAI
Figyelő Online - Fehér Zoltán, Boston
2016.11.24  06:06   frissítve: 2016.11.22 15:48
mail
nyomtatás
Az Egyesült Államok megosztottsága a választások után is megmaradt. Az új elnök első kinevezéseivel csak fokozta a szembenállást.
Hillary Clinton és támogatói körében óriási traumát okozott a demokrata jelölt veresége, de főleg a számukra elfogadhatatlan, szalonképtelen és veszélyes Trump győzelme. Az ellentáboruk ugyan gúnyolódik ezen, de a liberálisok körében nagyon sokan személyes tragédiaként élték meg a voksolás kimenetelét. Az ő szempontjukból nem egy közönséges elnökválasztás zajlott: úgy gondolták, hogy az Egyesült Államok a demokrácia és az autoriter, rasszista beállíto...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/47 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.