brusszel


Az innovátor kereskedő

TOP200 AZ ÉV MAGYAR VÁLLALATA
Figyelő Online - Jandó Zoltán
2016.11.24  06:24   frissítve: 2016.11.22 16:36
mail
nyomtatás
Szó szerint garázscégként indult, mára 50 milliárdos forgalmat ért el és a hazai autóalkatrész-nagykereskedelmi piacon abszolút vezető az Unix Autó Kft. A válságra fejlesztésekkel reagáltak, piacrészduplázás lett az eredménye. Bár a kereskedelem területén ténykednek, az innováció is fontos sikertényező a cég életében.
Egy kicsit dupla vagy semmi helyzet volt – így jellemezte Zombori  Antal, az Unix Autó ügyvezető tulajdonosa azt a döntését, hogy a válság kirobbanásakor nem visszavonulót fújt, mint a konkurensek többsége, hanem épp ellenkezőleg: egy komoly növekedési programot indított el. A társaság alig egy évvel a nagy összeomlás után, 2009-ben kezdte el építeni új, több mint 2 milliárd forintból felhúzott logisztikai központját. De ezzel a fejlesztések korántsem érte...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2016/47 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200