brusszel


Megnyitott az első ügyeletes patika a neten

Figyelő Online - Nógrádi Tóth Erzsébet
2016.11.29  14:43   
mail
nyomtatás
Ma kezdte el működését hazánkban az első patika egészségportál, amely több mint 10 000 eredeti egészségügyi és szépségápolási terméket kínál és szállít házhoz.
A ma megnyílt, éjjel-nappal nyitva tartó patika.net gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével végzi internetes gyógyszer-kereskedelmi tevékenységét.
A Figyelő Online- hoz eljuttatott közlemény szerint a patika.net sürgősségi gyógyszerfutár szolgálata Budapesten - a telefonhívástól vagy online rendelés leadásától számított - 50-90 percen belül házhoz szállítja a vény nélkül kapható gyógyszereket, más patikai termékeket.

Országszerte a Magyar Posta futárszolgálata 1 munkanap kézbesítési időgaranciával
kézbesíti a megrendelt termékeket, törzsvásárlók részére akár ingyen. Az utánvét összegét a vásárlók készpénzzel, bankkártyával, vagy online fizetéssel (paypal) is rendezhetik, de a patika.net oldalain egészségpénztári számlára is lehet vásárolni. Külföldi szállítás esetén versenyeztetik a futárszolgálatok ajánlatait.

Vényköteles gyógyszerek - gyógyszerész által történő - kiszállítása egyelőre csak
Budapest belső kerületeiben érhető el, de a további terjeszkedés érdekében várják az ügyeletes gyógyszertárak, vidéki patikák és magángyógyszerészek jelentkezését.
Az internetes kiskereskedelem az elmúlt években átlagosan 38 százalékkal emelkedett,
ám a teljes hazai kiskereskedelmi forgalomból a csomagküldő vásárlások alig 2,5 százalékkal részesednek.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.