brusszel


Turistabusszal ütközött egy taxi

Figyelő Online
2016.12.03  11:49   
mail
nyomtatás
Turistabusszal ütközött egy taxi és egy személyautó Győr belvárosában szombat reggel, a buszon utazó egyik utaskísérő és a taxi vezetője beszorult a járműbe, őket a tűzoltók vágták ki, mindketten súlyosan megsérültek - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.
Schreindler Ágnes elmondta, hogy a turistabuszon 46-an utaztak, pontos információ egyelőre nincs a sérültek számáról.
A személyautóban ketten utaztak, ők nem sérültek meg. A taxi nem szállított utast.
Hozzátette: az Aradi vértanúk útja és a Szent István út kereszteződésében történt balesetben a busz kidöntött egy kandelábert. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.
A helyettes szóvivő elmondta azt is, hogy az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ küldött egy buszt a baleset helyszínére, amelyre a turistabuszon utazók szállhattak fel melegedni.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: Győrbaleset

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.