brusszel


DK: nem lehet tovább halogatni a 3-as metró felújítását

Figyelő Online
2016.12.04  16:36   
mail
nyomtatás
A Demokratikus Koalíció a 3-as metró felújításához szükséges források biztosítását sürgeti.
Nem tűr halasztást a 3-as metró felújítása, a kormánynak minél előbb biztosítania kell a munkálatok megkezdéséhez szükséges forrásokat - ismertette álláspontját Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi képviselője vasárnap az MTI-vel.
Hangsúlyozta, a kormánynak be kell fejeznie a "packázást" a fővárosiakkal, hiszen naponta több mint 400 ezer ember utazik a 3-as metróval. Jelenleg az emberek félnek, és nem lehetnek biztosak abban, hogy ha felszállnak a metróra, időben és épségben megérkeznek a célállomáshoz - értékelte, hozzátéve: a DK a nyomásgyakorlás érdekében tovább folytatja a nemrégiben kezdett aláírásgyűjtését a 3-as metró felújításáért.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.