brusszel


Az Erste lett az év Ingatlan Finanszírozó bankja

Figyelő Online
2016.12.06  17:43   
mail
nyomtatás
Az Erste Bank-ot választották meg az év Ingatlan Finanszírozó bankjának a Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary 2016 díjátadó ünnepségén, amit a Ritz Carlton Hotelben rendeztek meg.
A CIJ által létrehozott díj a legrégibb és legrangosabb szakmai elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol a piac legkiemelkedőbb teljesítményei kerülnek megmérettetésre. Az idén először kiosztott „Bank Team of the Year" címet öt bank közül az Erste nyerte el, melyet a magyar ingatlanpiaci szakma meghatározó szereplőiből álló zsűri választott meg.

„Első sorban ügyfeleinknek és az ingatlanos szakmának szeretnénk köszönetet mondani a díjért, de természetesen az ingatlanos csapatunk és a teljes bank szakmai támogatása nélkül ezt nem tudtuk volna kiérdemelni. Úgy gondolom, hogy a sikerünk kulcsa az, hogy teljes körű megoldást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, ahol az Erste Bank finanszírozási és egyéb banki szoláltatásait az Erste Ingatlan Kft. további megoldásokkal egészíti ki. A Bank egy éve kezdett el egy új irány mentén dolgozni, ennek eredményeképp lehettünk az „Év ingatlan finanszírozó bankja" - mondta el a díj kapcsán Balázs Zoltán, az Ingatlan&Strukturált Finanszírozás igazgatója valamint az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: Erstedíj

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.