brusszel


Export-import: itt vannak a adatok!

Figyelő Online
2016.12.08  09:24   
mail
nyomtatás
Októberben az export euróban számolt értéke 1,1, az importé 3,5 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. A kereskedelmi mérleg többlete 891 millió euró volt, 167 millióval több a tavaly októberinél - jelentette csütörtökön első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Az év első tíz hónapjában az export 2,4, az import 0,7 százalékkal haladta meg a múlt év azonos időszakáét, a kereskedelmi többlet 1,353 milliárd euróval 8,533 milliárd euróra nőtt.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: exportimport

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.