brusszel


Tarlós elmondta mire számít, az MSZP pedig reagált

Figyelő Online
2016.12.09  14:30   
mail
nyomtatás
A főváros arra számít, hogy az eddigieknél kedvezőbb árajánlatok érkeznek a 3-as metróvonal infrastrukturális felújításának tendereire, amelyeket a kiviteli tervek alapján írnak ki - közölte a főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Tarlós István kifejtette: a kiviteli tervek hamarosan elkészülnek, ezekre írják ki a tendereket, és így azok az árfelhajtó tényezők nem jelennek majd meg, mint az engedélyes tervek alapján kiírt korábbi tenderek esetében. "Arra számítunk, hogy épelméjűbb árajánlatok érkeznek be, amik az infrastruktúra-felújítás de facto megkezdését lehetővé teszik" - fogalmazott.

MSZP: Tarlós rossz gazda

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője szerint Tarlós István főpolgármester rossz gazdája a városnak. Az ellenzéki politikus a főpolgármester nem sokkal korábban véget ért pénteki sajtótájékoztatójára reagálva úgy fogalmazott, Tarlós István elvesztette a józan eszét, mert azt állítja, hogy a budapesti metróhálózat jobb állapotban van most, mint öt éve. Mondja ezt annak ellenére, hogy a héten a budapesti metró történetének legsúlyosabb személyi sérüléssel járó balesete volt - tette hozzá.

A legfontosabb a budapestiek biztonsága, mindent meg kell tenni, hogy ne történhessen a hétfőinél nagyobb probléma, és az emberek nyugodtan fel merjenek szállni a metróra - mondta Horváth Csaba.

 

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.