brusszel


Kreatív videó pályázat a Brigádnál

Figyelő Online
2016.12.20  16:26   
mail
nyomtatás
Kreatív videó pályázatot indított a Bónusz Brigád. Egyperces szelfi-videó beküldésével bárki kérheti Éves Bónuszát az okos vásárlásról ismert Brigádtól.
A pályázóknak azt kell elmondaniuk, hogy miért érdemlik meg az éves bónuszukat és melyik Brigádos bónuszt kérik cserébe.

„Az évvégi rohanás, ajándékvásárlás, favásárlás, sütés, főzés, takarítás, leszívja az energiáinkat. Aztán amikor december 31-én éjfélkor a himnusz után kifújjuk magunkat, elfelejtjük megveregetni a saját vállunkat és kimondani az igazat: ebben az évben is sokat tettem a szeretteimért, jól dolgoztam, megcsináltam, de legalábbis levittem a szemetet!" - mondta el Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

Sokan azt gondolják, hogy csak a nagyvállalatok dolgozóinak jár az éves bónusz.

A Bónusz Brigád úgy döntött, segít szembenézni a ténnyel, ugyanis nem csak a nagyvállalatok dolgozói, a Brigád vásárlók is megérdemelik az éves bónuszukat.

Jár az éves bónusz a gyereknevelésért, a háztartásban elvégzett munkákért, a kis bété felfuttatásáért, a finom vacsoráért, a megjavított porszívóért. Az egész éves jófejségért, a szerethető feleségnek, férjnek levésért is ugyanúgy kell, hogy járjon az éves bónusz!





Az Éves Bónuszra pályázó egypreces szelfi-videónak tartalmaznia kell:

1) A pályázó miért érdemli meg a bónuszt (a Brigád tudja, hogy megérdemli);

2) Melyik ajánlatban szereplő szolgáltatást, utazást, terméket kéri éves bónuszként.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Ötvenmilliárd feletti tőke a startupoknak

Az új ciklus első Európai Uniós forrásból finanszírozott kockázati tőkebefektetése a debreceni Insimu Patient volt, amely tőkét kapott a Hiventurestől.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

top200