brusszel


Tőzsde - Emelkedéssel nyitott New York

Figyelő Online
2017.01.03  16:39   
mail
nyomtatás
Erősödéssel indult kedden a kereskedés az amerikai értékpapírpiacokon, ahol ez az idei első munkanap.
New Yorkban a kereskedést a DJIA-30 index 0,72 százalék, az S&P-500 index 0,70 százalék, a Nasdaq Composite pedig 0,73 százalék növekedéssel kezdte.
A DJIA tavaly három éve a legnagyobb mértékben, 13,4 százalékkal erősödött.
Keddi New York-i tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 18 hónapos csúcson, 58,16 dolláron állt, 1,34 dollár (2,41 százalék) emelkedéssel.
New York-i tőzsdenyitáskor a londoni FTSE 0,46 százalék emelkedést, a frankfurti DAX 0,07 százalék csökkenést, a párizsi CAC mutató pedig 0,43 százalék növekedést jelzett.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: New Yorktőzsde

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.