brusszel


Új vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekomnál

Figyelő Online
2017.01.10  12:05   
mail
nyomtatás
A Magyar Telekom új, lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese Rékasi Tibor lett január 11-től, aki egyúttal a T-Systems Magyarország Zrt. újonnan létrehozott háromtagú igazgatóságának elnöke lesz - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.
Az eddigi lakossági vezérigazgató-helyettes, Gyenes András január 10-i hatállyal távozik a társaságtól.
Rékasi Tibor 2013 októbere óta a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója.
A Magyar Telekom igazgatóságának döntése alapján 2017. január 11-étől a T-Systems Magyarország Zrt.-nél háromtagú igazgatóság jön létre, amelynek elnöke Rékasi Tibor lesz.
A T-Systems Magyarország Zrt. ideiglenesen megbízott vezérigazgatója pedig január 11-től Kaszás Zoltán lesz.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.