brusszel


Háború és béke

Gyárfás Tamás és Bienerth Gusztáv
Figyelő Online - Jandó Zoltán
2017.01.12  06:56   frissítve: 2017.01.11 11:55
mail
nyomtatás

Két és fél órán át tárgyalt Gyárfás Tamás és Bienerth Gusztáv az úszószövetségi elnökváltás másnapján. A viszony látszólag rendeződött, de a vizes vb miatt még lehetnek komoly konfliktusok. Tavasszal két új tag biztosan érkezik a szövetség elnökségébe.

Elnök úr - így köszöntötte Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) hét végén megválasztott vezetője elődjét, Gyárfás Tamást egy nappal a váltást követő találkozásuk során. A leköszönő és az új elnök két és fél órát tárgyalt, s a beszélgetés - ahogy Gyárfás lapunknak fogalmazott - „kifejezetten korrekt" volt. Mindez annak fényében lehet kissé meglepő, hogy a két szakember között még a vasárnapi közgyűlés előtti napokban is éles...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/2 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.