brusszel


Stadionexport

Figyelő Online - Jandó Zoltán
2017.01.12  07:02   frissítve: 2017.01.11 12:11
mail
nyomtatás
Már eddig is milliárdokat költött a horvát NK Osijek futballcsapatára Mészáros Lőrinc. Az eszéki klubot tavaly megvásárló vállalkozó 12 ezres stadiont ígért az együttesnek, de az aréna még nőhet. Mészáros Lőrincen kívül Szíjj László és a Puskás Akadémia igazgatója is szerepet kapott a felcsúti polgármester horvát focicsapatánál.
A Mol-OTP páros mellett manapság valószínűleg Mészáros Lőrinc a legnagyobb magyar befektető Horvátországban, és egyelőre teljesíti is, amit vállalt Eszéken. A felcsúti polgármester, amikor februárban megvásárolta a helyi élvonalbeli csapat, az NK Osijek többségi tulajdonrészét, azt ígérte, hogy a következő öt idényben összesen 13 millió eurót (4 milliárd forintot) fektet a klubba. Méghozzá úgy, hogy a hárommilliós adósságállomány átvállalása mellet...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/2 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Az emberek józan eszére kell hagyatkoznunk

Nem kell emelni az adókat, nincs szükség több adóra, a meglévőket kell hatékonyan beszedni.

Hiányzik a szellemi erőtér

SCHIFFER ANDRÁS-interjú

Momentumok a momentumosok életéből

Mintegy három hónapja a semmiből robbantak be a köztudatba a Momentum Mozgalom (MoMo) aktivistái

top200