brusszel


60-80 perccel hosszabb a vonatok menetideje

Figyelő Online
2017.01.14  12:49   
mail
nyomtatás
A havazás miatt Füzesabony, Eger, Miskolc és Szerencs térségében 60-80 perccel hosszabb a vonatok menetideje, Hidasnémeti és Abaújszántó között lezárták a pályát - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.
Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a Budapest-Hatvan-Füzesabony-Eger, a Budapest-Miskolc-Sátoraljaúhely közötti gyorsvonatok közlekednek, de jelentősen megnő az utazási idő. A MÁV-Start vonatinformációs térképe szerint több vonat is 100 percet meghaladó késéssel közlekedik.
A Mávinform később közölte: Abaújszántó és Hidasnémeti között a hó vastagsága miatt a pályát lezárták a vonatközlekedés elől, a vonatforgalom várhatóan csak délután indulhat újra. Addig nagyteljesítményű mozdonnyal bejárják a vonalszakaszt, amelynek segítségével szabaddá teszik a síneket a vonatforgalom számára.
A dél-balatoni vasútvonalon Zalaszentjakab és Zalakomár között a péntek este megrongálódott felsővezeték helyreállításán még szombaton is dolgoznak, várhatóan 13 óráig Balatonszentgyörgy és Nagykanizsa között vonatpótló buszok közlekednek.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: MÁVidőjárás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.