brusszel


Fontos hír a kkv-knak

Figyelő Online
2017.01.17  11:29   
mail
nyomtatás
Az 54 milliárd forint kerettel hamarosan megnyíló három infokommunikációs pályázattal a kormány abban szeretne segíteni, hogy a magyar kis- és középvállalkozások fel tudjanak készülni a digitális gazdaságra, a versenyre, tovább tudjanak lépni fejlesztéseikben - hangsúlyozta Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára.
Kifejtette, hogy a január végén megnyíló pályázaton 4000 nyertest hirdetnek, 17,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást tudnak nyújtani a magyar kkv-nak 17 célterületre.

Az államtitkár szerint valódi segítséget jelent majd a kkv-knak a pályázat, ahol 1 millió és 24 millió forint között lehet támogatást igényelni, amelyből a kkv-k meghatározó fejlesztést tudnak végrehajtani.

Kara Ákos elmondta, hogy februárban két másik infokommunikációs pályázat is megnyílik az 54 milliárd keretből, az egyiken a külpiacra jutást segítik, például nemzetközi megjelenésre, rendezvényre lehet támogatást igényelni, a másikon az üzleti felhő szolgáltatásra lehet jelentkezni.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: kkvpályázat

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.