brusszel


Tőzsde - Erősödéssel indított New York

Figyelő Online
2017.02.07  17:15   
mail
nyomtatás
Pluszban indítottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén kedden.
A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,35 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,21 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,19 százalékos emelkedéssel nyitott.
A nyugat-európai értéktőzsdék vegyes képet mutattak a New York-i tőzsdenyitáskor: a frankfurti DAX-30 index 0,71 százalékos, a londoni FTSE-100 index pedig 0,73 százalékos pluszban, a párizsi CAC-40 index ugyanakkor 0,15 százalékos mínuszban állt délután fél négykor.
Az euró 1,0678 dollárt ért a kora reggeli 1,0696 dollár után a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 70 cent (1,26 százalék) csökkenéssel 55,02 dolláron állt.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: tőzsdeNew York

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.