brusszel


Díjazták a külföldi vállalatvezetőket

Figyelő Online
2017.02.11  09:43   
mail
nyomtatás
A Budapest Business Journal (BBJ) Az év külföldi vállalatvezetője (Expat CEO of the Year 2016) díját Jörg Bauer, a GE Magyarország Kft. vezetője, míg a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) különdíját Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi igazgatója kapta - tájékoztatták a díjak alapítói az MTI-t szombat hajnalban.
Az elismeréseket pénteken este adták át a lap és a HIPA közös gálaestjén, ahol az idén harmadik alkalommal díjazták a külföldi vállalatvezetőket.
Jörg Bauer a díjátadást követően hangsúlyozta: a díj nem egyéni teljesítményt mutat, hanem mindazt, amit közösen - "a GE Magyarországnál elértünk".
A BBJ Az év külföldi vállalatvezetője díjat olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az adott év során kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért.
A befektetési ügynökség különdíját pedig Ekkehard Philipp Kecskemét város gazdasági fejlődése érdekében tett erőfeszítéseiért, valamint az ottani közösségre gyakorolt pozitív hatásáért nyerte el.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék: díj

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.