brusszel


Már az Ersténél a citisek

Figyelő Online - Brückner Gergely
2017.02.16  06:31   frissítve: 2017.02.15 11:19
mail
nyomtatás
A Figyelő úgy értesült, hogy akár újabb nagy tranzakció következhet az Erste Banknál: döntés ugyan még nincs, de adómegtakarítási céllal az eddig külön cégként dolgozó Erste Befektetési Zrt. betagozódhat a bankba. Cikkünk erősen szakmai, kell némi bankpiaci elkötelezettség az elolvasásához, de azt megígérhetjük, hogy sok érdekes részletet és jövőbeli kihívást bemutatunk az ügylet kapcsán.

Nagy munka volt, de alapvetően probléma nélkül összedrótoztuk a két ügyfélkört - hallottuk február első hétvégéjéről, amikor vagy százan még hétvégén is az Erste Bank Népfürdő utcai székházában „robotoltak". Február 4-én, egy szombati napon ugyanis az amerikai hátterű Citi 200 ezer magyar lakossági ügyfele vált az Erste Bank kliensévé. Bár kisebb döccenések óhatatlanul jelentkeztek a folyamat során, például a call center nehezen emésztette meg a ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/7 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200