brusszel


Hatvanmillió forintot zsarolt ki egy családtól

Figyelő Online
2017.02.21  12:21   
mail
nyomtatás
Folyamatosan fenyegetett egy családot és hatvanmillió forintot zsarolt ki tőlük egy nyírmihálydi férfi 2013 végétől tavaly márciusig, a gyanúsított ellen vádemelést javasolnak a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
A tájékoztatás szerint B. András azért követelt pénzt a férjtől, hogy "megvédje" annak családját, nehogy "bajuk essen". A folyamatos megfélemlítés és zsarolás hatására a sértett az évek alatt összesen hatvanmillió forintot adott át a 31 éves férfinak.
A nyomozók megtudták, hogy a soron következő pénzátadást tavaly március 11-ére tervezték egy debreceni bevásárlóközpont mélygarázsába. Itt a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével összehangolt akcióban elfogták a zsarolót, akinek a bíróság két nappal később elrendelte az előzetes letartóztatását.
A rendőrség befejezte a B. András ellen zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek - olvasható a közleményben.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.