brusszel


Költözz vidékre!

LETELEPEDÉSI PÁLYÁZAT FIATALOKNAK
Figyelő Online - Cseke Hajnalka
2017.02.23  06:12   frissítve: 2017.02.21 15:42
mail
nyomtatás
Pálya-kezdők, huszonévesek vidéken maradását, odaköltözését támogató, 10 milliárd forintos uniós program indul márciusban.
Adrienn az idén végez az ELTE politológia szakán, mérnök barátjával Budapesten, a Blaha Lujza téren bérelnek egy 90 négyzetméteres lakást havi 180 ezer forintért. Szülei szinte könyörögtek neki, költözzenek le a nagymama pilisi házába, senki sem lakja, vonattal 45 perc alatt bármikor a Nyugati pályaudvaron vannak. Kettejüknek a havi vonatbérlet 60 ezer forintba kerülne, bőven megérné tehát a majd 200 ezer forintos albérleti díjhoz képest. Adrienn Pomázon nőtt...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/8 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.