brusszel


Az első menet

TRUMP ÉS A TITKOSSZOLGÁLATOK
Figyelő Online - Dunai Péter
2017.02.23  06:40   frissítve: 2017.02.22 11:32
mail
nyomtatás
Mi állhat az új amerikai elnök és a nemzet-biztonsági szervezetek nyilvánosság előtt zajló csörtéje mögött?
Amerikai történészek szerint eddig nem volt rá példa, hogy az újonnan megválasztott elnök ilyen súlyos konfliktusba kerüljön a nemzetbiztonságot garantáló szolgálatokkal, mindenekelőtt a CIA-vel és az FBI-jal. Donald Trump azzal gyanúsítja ezeket a szervezeteket, hogy bizalmas információkat adnak át a média általa ellenségesnek tartott részének. „Az igazi botrány, hogy a »hírszerzés« úgy osztogatja a minősített információkat, mint a cukorkát. Ez nagyon nem...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/8 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.