brusszel


Dolgozott a pénz

Figyelő Online - Váczi István
2017.03.09  06:22   frissítve: 2017.03.07 15:48
mail
nyomtatás
Kevesebb, de nagyobb értékű felvásárlás történt tavaly a magyar gazdaságban, mint 2015-ben - derül ki az EY friss adataiból. Élen a CA Immo és a Richter.

Ha csúcsot nem is döntött, de az utóbbi pár év átlagánál erősebb mutatókat produkált tavaly a hazai összeolvadási-felvásárlási (angolul mergers and acquisitions - M&A) piac. A 110-es darabszám ugyan kevesebb, mint a 2015-ös adat, az 1,61 milliárd dolláros (mintegy 470 milliárd forint) értéket ugyanakkor legutóbb 2011-ben sikerült túlszárnyalni - derül ki az EY könyvvizsgáló, tanácsadó vállalat csütörtökön ismertetett M&A Barométer című elemzé...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/10 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200