brusszel


Kábítószer-kereskedő bűnszervezet tagjait fogták el a rendőrök

Figyelő Online
2017.03.11  09:31   
mail
nyomtatás
Egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet tagjait fogták el a rendőrök - közölte ORFK kommunikációs szolgálata szombaton a rendőrség honlapján.
A police.hu-n olvasható közlemény szerint a bűnszervezet irányítóit, egy 38 éves ózdi és egy 36 éves szadai férfit csütörtökön fogták el a Készenléti Rendőrség munkatársai. Ugyancsak elfogták a rendőrök a csoport további két tagját, akik a kábítószer értékesítésében vettek részt.
A tájékoztatás szerint a bűnözői csoport 82 nap alatt 390 millió forint értékű drogot adott el országszerte. A bevételből a szervezet vezetői luxuskörülmények között éltek.
A rendőrség közlése szerint a csoport vezetőit azután azonosították be, hogy tavaly szeptemberben felszámoltak egy X. kerületi garázsban működő droglabort a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.
A most elfogott két férfi irányítása és utasításai szerint a bűnszervezet tagjai 2016. július 3. és szeptember 22. között országszerte 30 millió forint értékű ecstasy tablettát, 300 millió forint értékű speedet és 60 millió forint értékű kokaint értékesítettek.
A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.