brusszel


Az önkormányzatok partnerek lennének a bérlakások építésében

Figyelő Online
2017.03.11  10:50   
mail
nyomtatás
A Társaság a Lakásépítésért (TLE), Lakásfelújításért Egyesület szerint több önkormányzat is hajlandó lenne partnerként részt venni megfizethető bérlakások megépítésében állami bérlakásépítési program hiányában.
Párdi Zsófia ügyvezető a Magyar Nemzet szombati számának nyilatkozva közölte, egyes települések türelme el is fogyott, ezért a polgármesteri hivatalok maguk vágnak bele az építkezésbe, s ha kell, akár piaci hitelt vesznek fel a beruházásokhoz.

Az ügyvezető a napilapnak azt is elmondta, az átfogó kormányzati bérlakásépítési programra azért lenne szükség, mert egyre többen vannak olyanok, akik a kormányzati segítség ellenére sem tudnak lakást vásárolni. Ugyanakkor nem tudják megfizetni a magas albérleti díjakat sem - tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.