brusszel


Tarolnak a fejlesztések

PWC-FELMÉRÉS
Figyelő Online - FARKAS ZSUZSA
2017.03.16  06:36   frissítve: 2017.03.14 13:44
mail
nyomtatás
Mára jóformán már nincs olyan vezérigazgató, aki szerint a technológiai beruházások ne lennének meghatározók a cége működése szempontjából. A magyar menedzserek döntő része úgy gondolja, hogy a bevételeik növekednek, és a többség szerint a hazai gazdaság is bővül majd.
Vannak olyan cégek, amelyekhez évek óta járok, és már ismerősként üdvözöljük egymást az ottaniakkal. Ezek vezetői jobban megnyílnak előttem a kérdőívek kitöltésekor, és mondhatni kulisszatitkokat is elárulnak - mesélte a Figyelő érdeklődésére Mekler Anita. A PwC Magyarország cégtársa készítette a legtöbb interjút a hazánkban hatodik alkalommal elkészített vezérigazgatói felméréshez, az idei anyaghoz szám szerint 14-et az összesen 186-ból.

JÖNNEK...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/11 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200