brusszel


Klubhálóba gabalyodva

BELGA FOCIBIZNISZ
Figyelő Online - MAROSI GERGELY
2017.03.16  06:50   frissítve: 2017.03.14 14:33
mail
nyomtatás
Az európai futball egyik legérdekesebb modellje a közös tulajdonosú klubhálózatok létrehozása - az Újpestet is birtokló Duchâtelet családé sajnos csikorogva működik.
Csak add már el a klubot, a híres-neves futballklubunkat - állt a Charlton Athletic szurkolóinak egy transzparensén. A 111 éves, egyszeres FA-kupa-győztes angol együttes drukkerei közül 300-an döntöttek úgy, hogy bár csapatuk Northamptonban játszik harmadosztályú bajnoki mérkőzést, ők inkább egy egész napot buszoznak, és Belgium felé veszik az irányt. A csoport Sint-Truiden utcáin tartott demonstrációt, hogy aztán az ottani stadionban tovább tüntessen a két csapa...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/11 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Robbanás előtt

Sport a facebookon

Cukorka a rosszalkodónak

Sarapova visszatér

Klubhálóba gabalyodva

Az európai futball egyik legérdekesebb modellje a közös tulajdonosú klubhálózatok létrehozása - az Újpestet is birtokló Duchâtelet családé sajnos csikorogva működik.

Futball nélkül

A játékosok munkabeszüntetése késleltette a labdarúgóidény nyitányát a dél-amerikai
országban: a televíziós jogdíjak körüli káosz fizetés-képtelenné tette a klubokat.

top200