brusszel


Küszöbön a kereskedelmi háború?

Figyelő Online - Inotai Edit
2017.03.23  06:12   frissítve: 2017.03.21 12:08
mail
nyomtatás
Ha lazít Washington az EU-val kötött szövetségen, akkor Brüsszel és Berlin Ázsia felé 
fordulhat.

Csalódottan nyilatkoztak a német vállalatvezetők a múlt heti amerikai-német csúcstalálkozó után. Pedig Angela Merkel kancellár mindent megtett, hogy felkészüljön a fehér házi találkozóra Donald Trumppal. Még egy régi Playboy-interjúját is elolvasta, gondosan kielemezte tárgyalási stílusát és tévényilatkozatait, felkészült az elnök múltjából és - ha lehet ilyet mondani - filozófiai hátteréből. Merkel a biztonság kedvéért magával vitte a Siemens és a...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/12 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.