brusszel


Füstbe ment év

Figyelő Online - Szajlai Csaba
2017.03.23  06:24   frissítve: 2017.03.21 14:18
mail
nyomtatás
A növekvő értékesítés ellenére tavaly a felére esett az autógyártó adózott eredménye, részben a dízelbotrány miatt. A Győrben elkezdett fejlesztés az egész magyar gazdaságot megtolja majd.

Rendkívül érdekesre sikeredett az Audi AG minapi sajtótájékoztatója a múlt évi eredményekről. Nagyszabású házkutatások zajlottak ugyanis a vállalat érdekeltségeihez tartozó különböző helyszíneken azelőtt, hogy a négykarikás márka székhelyének számító Ingolstadtban megkezdődött volna a 2016-os számok ismertetése. Mint kiderült, a müncheni ügyészség engedélye alapján több Audi-egységben is akciók indultak a dízelügy kapcsán. Ezekben száz rend...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/12 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200