brusszel


Pataki Károly

Figyelő Online - Cseke Hajnalka
2017.03.23  06:32   frissítve: 2017.03.21 19:54
mail
nyomtatás
Az EU-nak képesnek kell lennie arra, hogy megőrizze a munkaerő szabad áramlásának alapelvét - nyilatkozta a Figyelőnek a GRAVITAS Business Networking Strategy & Consulting GmbH ügyvezető tulajdonosa.

- Ön rendkívül nagy elismerésben részesült néhány hete: az Osztrák Köztársasági Érdemrend nagykeresztjének parancsnoki fokozatát vehette át Bécsben. Eddigi életútját tekintve mit díjazott Ausztria államfője?
- Az idén lesz húsz éve, hogy egy osztrák konszern magyar leányvállalatánál kezdtem el dolgozni. Azóta napi szinten foglalkozom a két ország közötti gazdasági kapcsolatokkal. Alaposan ismerem az osztrák üzleti élet sajátosságait és ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/0 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.