brusszel


Útlevelek a zsebben

KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁG
Figyelő Online - SZŐLŐSI HUNOR
2017.03.30  06:00   frissítve: 2017.03.28 13:23
mail
nyomtatás
A tiltást szorgalmazó Porosenko visszavett a lendületből. A parlamenti képviselők negyedének több útlevele van - további több százezer ukrán állampolgár mellett.

A többes állampolgársággal rendelkező ukránok számát megbecsülni sem könnyű. Valószínűsíthető, hogy az ország keleti felén nem csak a szakadár területeken élőknek volt/van százezres nagyságrendben orosz útlevelük. A média és a politika figyelme azonban ezúttal nem rájuk irányul. A híradások középpontjába főként a Romániával szomszédos Csernyivci megye és a négy uniós állammal, köztük Magyarországgal is határos Kárpátalja került. Több sz...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: PorosenkoNATO

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.