brusszel


Nemzeti boltharc

FELSZÁMOLJÁK A PALÓC NAGYKERT
Figyelő Online - Szirmai S. Péter
2017.03.30  06:12   frissítve: 2017.03.28 15:20
mail
nyomtatás
Áprilisban jelölheti ki a bíróság a Palóc Nagykereskedelmi Kft. felszámolóját, a vagyonuk azonban nem lesz elég az 5 milliárdos adósság visszafizetésére. Van, aki a CBA-Coop-rivalizálás áldozatának tartja a céget.
A tavaly ősszel csődvédelembe menekült kft. viharos év elé néz (Palóc veszedelem - Figyelő, 2016/22. szám). A hitelezők nem fogadták el a vezetés reorganizációs javaslatát. Persze ha számba vesszük, hogy a vállalat korábban is csak annyit ajánlott fel, hogy három éven belül rendezi a nagyobb hitelezői és banki tartozások 60 százalékát, mindez nem is annyira meglepő. A kisebbeknek ráadásul kevesebb mint harmadát akarták megtéríteni. A két hitelező nagybank ...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: PalócCBACoop

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200