brusszel


Meg kell állítani a globalizációt

HENRI BOULAD
Figyelő Online - KACSOH DÁNIEL
2017.03.30  06:22   frissítve: 2017.03.28 16:20
mail
nyomtatás
A liberális Nyugat vezetői eszközként használják a muszlimokat a kereszténység elpusztítása érdekében - jelentette ki a Figyelőnek adott interjúban az Egyiptomban élő jezsuita szerzetes, aki a kormány politikájával való egyetértése jeleként március 16-án Budapesten felvette a magyar állampolgárságot. Szerinte a londoni terrormerénylet még csak a „kezdet kezdete".
- Újabb véres merénylet volt a minap Londonban, többen meghaltak, köztük az elkövető is. Az Iszlám Ál...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: BOULADszerzetes

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.