brusszel


Trump harca

ÁLLÓHÁBORÚ
Figyelő Online - FARKAS ZSUZSA
2017.03.30  07:08   frissítve: 2017.03.29 12:17
mail
nyomtatás
Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet. Az sem segíti a folyamatot, hogy olyan alapvető kérdésekben sincs egyetértés, hogy van hitel, vagy nincs hitel.
Az egész világ szeme az Egyesült Államokra szegeződik, ahol jelenleg több fronton is zajlik az állóháború. Ahogy arra számítani lehetett, az új elnök elképzelései rendre erős korlátokba ütköznek; előbb az iszlám államokból érkezők beutazását korlátozó rendelet bukott el, legutóbb pedig az egészségügyi reform eltörlését nem sikerült véghez vinni. A piacokon máris eluralkodott az aggodalom, hogy esetleg az adócsökkentési tervek is hasonlóan járhatnak. <...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200